Search This Blog

Tuesday, April 28, 2015

Cum a fost la Fabrica de Antreprenori?



Weekendul trecut au fost aprope de 30 de grade Celsius și sigur ați ieșit la plimbare, la terase, poate chiar la plajă pentru prima oară anul acesta. Bravo vouă! Eu am fost la un curs de antreprenoriat ținut de Fabrica de Antreprenori.


Deși am avut timp de patru zile un program de job full time cu teme de casă chiar, nu regret niciun minut petrecut acolo!

 E un program penru tineri până în vârstă de 26 de ani care doresc să dezvolte o afacere și în cele patru zile te duce de la idee la un plan concret de afacere pe care să îl și prezinți în fața unor investirori care îți pot oferi feedback pertinent și chiar finanțare.

Un grup de antreprenori ( Tiberiu Filip, Andreea Filip, Gianluca Testa și Ovidiu Toader au fost acum în Timișoara) investesc din timpul, banii și cunoștiințele lor ca în patru zile să treacă un grup de tineri prin toate ariile necesare pentru un viitor antreprenor. De la conștiință și ce înseamnă intergritatea în afaceri și în viața noastră,  până la cele mai detaliate date pentru fiecare caz în parte. Eram 17 tineri, fiecare cu o idee originală diferită, iar invitații și organizatorii au avut răbdarea de a ne asculta și a ne răspunde la orice întrebare, oricât de banale au fost unele din ele pentru experiența lor.

A fost și un premiu de 2000 de lei, care l-am câștigat eu (UHUUUU!!!!!), deși planul meu de afacere nu implica vânzări fenomenale și profituri garantate, dar se pare că s-a simțit cât sunt de hotărâtă să fac asta și să-mi iasă, deci probabil nu a mai contat.  Iar motivul lor a fst faptul că la mine se vedea că nu e o idee de business și de a face bani, ci e ceea ce vreau să fac în viață, iar asta se vede și îi inspiră și pe alții.

Următoarele cursuri sunt în Cluj-Napoca 6-9 noiembrie și București 4-7 decembrie, iar locurile sunt limitate așa că vă sugerez să vă înscrieți cât mai repede, că experiența merită. Chiar dacă nu aveți încă o idee concretă de business, dupa cele patru zile de curs veți contura imperii în minte și pe hârtie, iar acțiunile vor fi pasul următor pentru cei mai porniți dintre voi. 

Eu sunt mândră de toți prticipanții, oameni tare faini, cu idei mărețe, oameni care au format un grup omogen, și care vor schimba idei și se vor ajuta și mult timp după curs. 

Deci eu abia aștept să mă pun la treabă și promit să vă țin la curent cu pașii următori. 
It's gonna be MAGIC, trust me!

No comments:

Post a Comment