Search This Blog

Thursday, July 10, 2014

My work in Altfel magazine!

În numărul din luna iunie a revistei Altfel, trei  ținute din două colecții de-ale mele de anul acesta au apărul la tendințele verii. Vară pentru care au și fost create, ceea ce înseamnă că am făcut treabă bună.

Una din ținute (care sunt două de fapt)e din cea mai recentă colecție, cea de resort 2014, Flowers from THAT Summer, și a apărut la tendința Flower a sezonului, care include imprimeuri florale dar și aplicații 3D florale, iar eu aveam de amândouă!







Iar celelalte două ținute provin din colecția ss2014, NOMAD, pe care am lansat-o în august anul trecut și care pe lângă lansarea frumoasă de la locația La Căpițe am apucat să o prezint la două festivaluri de modă naționale și să o duc la două târguri, unde s-a și vândut toată. Deci eu sunt tare mândră de NOMAD.



Prima din ele apare la tendința Boho nomad, ceea ce mă face tare mândră, însemnând că al meu concept se citește ușor și clar.


Iar cea de-a doua, apare la tendința Metallic, fiind dintr-un doc satinat culoarea cuprului, de care multă lume a fost foarte îndrăgostită.


Revista a apărut în iunie și a fost distribuită gratuit în toate locațiile partenere din Timișoara, dar articolele din ea vor apărea curând și în format online pe http://citestealtfel.ro/

Enjoy it and celebrate with me!

2 comments: