Search This Blog

Friday, April 13, 2012

E timpul să ne facem timp...


De la începutul lunii nu mai lucrez... Nu mai lucrez într-un birou cu șefi și stres, dar totuși lucrez :)

De când nu mai lucrez și nu mai sunt stresată, am timp. Am timp pentru toate lucrurile pentru care nu aveam timp și știu că și voi toți aveți o listă cu activități frumoase pe care le veți face când veți avea timp. Vă spun eu că poate fi un pic cam târziu atunci și că probabil veți fi prea bătrâni și singuri pentru ce aveați inițial în plan.

Am timp să citesc, am timp sa fiu mai buna cu vecinii, să nu mă mai grăbesc mereu către nicăieri, am timp să petrec mai mult timp cu oamenii cu adevărat importanți, adică mama, frați, nepoți, prieteni... am timp să fiu mai bună cu mine.

Am timp să fac mini-colecția de rochițe ce o aveam în plan de mult timp...pentru atunci când voi avea timp. Acum am timp.

Gata poveștile... Trebuie neapărat să vă prezint o persoană FOARTE importantă, de care eu sunt îndrăgostită!

E vorba de noua mea nepoțică. Chiriță Larisa-Nicoleta :)Așa-i că e o scumpă?!?! :)

Revenind la ideea cu timpul:)) Devin enervată?

O rochie recentă am făcut-o pentru o fostă colegă de facultate, actualmente redactor șef la o revistă locală pe care o știm cu toții. O cheamă Monica și în toți cei trei ani de facultate nu cred că am vorbit de trei ori. Dar uite că datorită pasiunii mele pentru design am reușit să descopăr cât de drăguță e și cum poți să cunoști mai multe despre un om într-o probă de 20 de minute, decât în 3 ani.

Ciudat, nu?

Rochița a pornit din ideea ei și cred că am reușit să-i fac o frumoasă rochie de primăvară. Sper să-i placă și ei la fel de mult.
În postarea anterioară am pus o poză cu rochița coral pentru Miha, acum vă arăt cum stă pe ea.

Cât de draguţă poate fi?!?Acestea fiind spuse, vă urez un Paşte Fericit!

Să încercaţi în aceste zile libere să vă faceţi timp pentru ce e important pentru voi!

1 comment:

  1. iuuui... first of all, nu prea am vorbit si ca nu veneam noi prea des la scoala si mai eram si din alte grupe pe deasupra :-)) Oricum cu facebook-ul asta ai impresia ca cunosti si oameni, cu care de fapt nu prea ai vorbi. Ceea ce e fain, trebuie sa recunosc. Imi place foarte mult rochita. Deja am purtat-o la cheful de Paste la care am mers si toata lumea a laudat-o. Nu am apucat sa scriu pe blog despre ea, ca am fost plecata si am vrut sa scriu in primul rand despre cum a fost in vacanta, dar voi scrie cu siguranta. Merci inca o data, te-am pupat si mult spor sa ai :*

    ReplyDelete