Search This Blog

Tuesday, June 22, 2010

My work so far.

Pentru ca nu vreau sa ma agat prea tare de trecut,dar totusi vreau sa fie un post cu ce am facut pana acum(sper ca pentru a se vedea progresul in urmatoarele),voi exemplifica in ordine cronologica cateva rochii de-a lungul timpului.

Incep cu 2007,cand am facut o rochie galbena lalea ,cu buzunare,pe care am purtat-o in mai multe ocazii,chiar si la banchetul din 2008.

2008-i-am facut Biancai rochita de banchet,pe cand termina facultatea.
2009-i-am facut Oanei rochia de banchet din tafta visinie si tull negru, combinatie chiar gotica ne-am gandit noi,dar pe ea a aratat foarte girly.

Si 2010,Bianca a trecut intr-o noua etapa a vietii ei,si anume intemeierea propriei familii,alaturi de Marius,iar eu am facut rochitele de domnisoare de onoare,3 din 4,inclusiv a mea.
Asta a fost scurta retrospectiva,care o voi folosi ca termen de comparatie,si cum spuneam si mai sus,ca o contrastare cu ce voi face pe viitor. Si desi e doar al 2-lea post,astept feed-back!

7 comments:

  1. eu nu am vazut pana acum aia alb cu negru a lui Bibi, super faina,
    te pup

    ReplyDelete
  2. Imi plac creatiile tale. Abia astept sa vad si unele mai actuale. ;) Poate imi fac si eu o blana noua la tine... :)))

    ReplyDelete
  3. Finally, te-ai inarmat cu cele necesare si ai pornit la drum. U have all my supprt; poate aranjam ceva pentru London fashion show :))! GO Laura!

    ReplyDelete
  4. Acum am vazut si eu rochia Oanei, chiar arata fain :D
    Hai Laura stim ca poti!!! Sa vezi tu cum il intreci pe Bote =)))
    apropo buna faza cu salaru :))

    ReplyDelete
  5. @Bianca,multumeeeeeeeeeeeeeeeesc!!! Mai ai fusta facuta de mine in liceu?:)))London vin vin
    @Ale,trebuia sa precizez ca e salar de jumatate de norma:)

    ReplyDelete
  6. super fain dragutza, chiar esti talentata, multa bafta iti doresc! :)

    ReplyDelete